Gå til hovedindhold

Erik Jensen bryder tavshed om VM-fest

Naalakkersuisoq for Skatter og Finanser Erik Jensen har brudt en uges tavshed om deltagelsen i kvindernes håndbold-VM i Stavanger. En deltagelse, der har medført hård kritik fra blandt andet Demokraternes formand Jens-Frederik Nielsen og Naleraqs formand Pele Broberg.

Stort galleri: Arrangør glæder sig over vellykket Polar Seafood Super Cup

Se fotos fra den store futsal-turnering i Nuuk i weekenden. Arrangør og træner Ole Rasmussen fra B67 glæder sig over et vellykket stævne.

Polar Seafood Super Cup U11: Børnene godt igang med kvalifikationskampe

Fredag startede årets Polar Seafood Super Cup U11. Mange forventningsfuld og kampklare børn fra stort set hele kysten blev præsenteret fredag og mediehusets fotograf Leiff Josefsen var til stede. Nu er der gang i kvalifikationskampene i de to puljer.

Biathon: Ukaleq klar til næste udfordringer efter VM

Ukaleq Slettemark har netop fremvist Grønlands flag under VM i Biathlon, der nu er ved sin afsluttende fase i Tjekkiet. Hun deltog i 7,5 km sprint (77/93) og 15 km individuel (65/91).

16 børnehold klar til at kæmpe for guld

Polar Seafood Super Cup 2024 bliver en af de større turneringer for U11 fodboldhold i Grønland, hvor i alt 16 hold fra ni byer vil spille mod hinanden hen over weekenden.

Sondre løber sig op til fjerde plads i EM

Slettemarks andet skiskud, Sondre Slettemark, tager en pæn fjerde plads ved de europæiske junior mesterskaber i skiskydning, der er holdt i Polen.

Gratis håndboldfest for tre politikere

Tre toppolitikere og seks embedsmænd deltog som tilskuere til VM i håndbold for kvinder i Norge på Selvstyrets regning, der løb op i knap 211.000 kroner.

Sportsfolk hyldet i Avannaa

Avannaata Kommunia har uddelt priser til sportsudøvere ved arrangementer i Ilulissat, Upernavik, Uummannaq og Qaanaaq.

Nunavut-delegation skal overvære "Avannaata Qimussersua"

Formanden for landets hundeslædeorganisation KNQK, Mikkel Jeremiassen er godt tilfreds med, at al logistikken omkring årets store hundeslædevæddeløb er faldet på plads. Ud over selve væddeløbet, får hundeslædeorganisationen også fornemme gæster fra Nunavut. De vil genindføre slædehunden i Nunavut og vi vil gerne hjælpe dem, fortæller Jeremiassen.

Se fotos: Fight Night i Nuuk

Lørdag bød på boksestævne i Nuuk.

Slettemark opnår flot placering ved internationalt stævne

Skiskytten Sondre Slettemark markerede sig flot ved et internationalt stævne i Polen i weekenden.

Flere medaljer til Nuuks svømmere

Unge svømmere fra Nuuk, der i år deltog i Reykjavik International Games, Swimming, kom hjem med medaljer.